account-addressaccount-ordersaccount-passwordaccount-paymentaccount-preferencesaccount-profileform-errorform-validGroupvideo-pausevideo-play

Pentru inițierea procesului de restituire a contravalorii produsului, Vă rugăm să îndepliniți formularul:

IMPORTANT! In cazul in care solicitati schimbul de marime sau inlocuirea produsului existent cu un alt produs, pe linga formularul pe care il completati, sa indicati obligatoriu in comentariul comenzii Dvs marimea care doriti la schimb (in cazul schimbului de marimi) si cu ce produs doriti sa inlocuiti produsul Dvs (in cazul schimbului de produs). Fara plasarea informatiei respective in comanda Dvs., nu vom putea efectua schimbul de marime sau inlocuirea cu un alt produs!

În conformitate cu Legea Republicii Moldova nr.105-XV din 13.03.2003 „Privind protecția consumatorului”, există posibilitatea în decurs de 14 zile calendaristice, de a înlocui cu un produs similar sau de restitui contravaloarea lui, dacă produsul nu este utilizat, nu  si-a pierdut calitătile de consum și dacă există probe că a fost cumpărat de la vânzător.

Totodată, în conformitate cu legea sus mentionată, reclamatiile apărute din parteaționată, reclamațiile apărute din parteaționată, reclamațiile apărute din partea consumatorilor în decursul a 30 zile, pot fi satisfăcute doar în cazul în care produsul a avut un viciu (defect de fabricatie) nu si în conditiile de uzură normală.

Modul de depunere şi soluţionare a reclamaţiilor

1. În perioada termenului de garanţie, consumatorii depun reclamaţiile referitoare la produsele necorespunzătoare iniţial vînzătorului.

2. Odată cu depunerea reclamaţiei, consumatorul prezintă o copie de pe bonul de casă sau o copie de pe alt document care confirmă efectuarea cumpărăturii (inclusiv certificatul de garanţie).

RETUR

Reducerea corespunzătoare a preţului sau restituirea contravalorii produsului în cadrul termenului de garanţie, în caz de deficienţe care nu sînt imputabile consumatorului, se face necondiţionat de către vînzător într-un termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator.

Modalitate de rambursare

Rambursarea se va efectua prin aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o pentru cumpărătură.

Veți primi confirmarea returnării prin e-mail după ce aceasta a fost efectuată

Transferul este efectuat de până la 14 zile calendaristice după primirea și verificarea bunurilor returnate.

Dacă trec mai mult de 14 zile fără să vă intre în cont suma rambursată, vă rugăm să prezentați această confirmare entității dumneavoastră bancare, care va putea astfel să vă ajute să accelerați procesul.

”GHS-COM” nu poartă răspundere pentru reținerile băncii la returnarea mijloacelor bănești.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin prezenta, Vă aducem la cunoștința Dvs că ”GHS-COM” S.R.L. este înregistrată în calitate de operator de date cu caracter personal cu nr. 0001929.
Astfel, toată informația ce conține date cu caracter personal este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133 din data de 08 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
În condițiile în care solicitați restituirea contravalorii produsului sau înlocuirea cu un produs similar sau de alt model, în conformitate cu Legea nr. 105 din data de 13 martie 2003 privind protecția consumatorilor, consumatorul (clientul) depune o reclamație în acest sens.
În oricare din condițiile menționate mai sus, pentru satisfacerea completă a reclamației, Vă rugăm să ne oferiți consimțământul Dvs pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
Categorii de date cu caracter personal care sunt necesare pentru identificarea Dvs ca și client (consumator):
-         Nume, prenume;
-         Adresa de domiciliu;
-         Telefon de contact;
-         IDNP;
-         Nr. și seria actului de identitate.

IMPORTANT! Categorii de date precum: numele/prenumele, IDNP, nr. și seria actului de identitate sunt obligatorii pentru completarea Dispoziției de plată, care este un formular tipizat reglementat pentru plăți din cont, conform prevederilor legale și este aprobat prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 216 din 28 decembrie 2015.