Metodele de achitare a produselor.

Comanda poate fi plătită:
a) prin card bancar online.

Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare:

  • Visa
  • Mastercard

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți. Site-ul și magazinul nu știu și nu stochează datele de pe cardul dvs. bancar.

b) numerar la livrare

c) plata curierului prin terminal (numai pentru chișinăuieni)

d) plata cu certificat valoric (numai pentru chișinăuieni)

Condiții de livrare a articolelor sportive PUMA.

Magazinul online de îmbrăcăminte cu livrare gratuită (municipiul Chișinău) oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, încălțăminte și accesorii pentru sport și uzură de zi cu zi. Tricouri, jachete, cămăși, treninguri și adidași pot fi cumpărate cu livrare în orice oraș din Moldova prin serviciul de curierat. Livrarea în Moldova este efectuată de compania Muvi Express. TERMENUL DE LIVRARE - 5 ZILE LUCRATOARE. Costul transportului in alte orașele costă 70 de lei. Suma totală a comenzii, inclusiv livrarea, se poate vedea în coșul dvs. când plasați comanda.

Timp de livrare.

Timpul de livrare depinde de destinație alesă și nu prelungește mai mult de cinci zile lucrătoare.
La momentul transmiterii produsului, cumpărătorul primeşte de la vanzator următoarele documente:

  • bonul fiscal; 
  • certificatul de garanţie cu sigiliu de vânzător.

Livrare express.
Obțineți comenzi rapid cu livrare express PUMA!

Livrarea express se efectuează numai în Chișinău în termen de 3 ore în zilele lucrătoare, după ce comanda este procesată de către managerul magazinului online PUMA!

Scopul nostru principal este să vă oferim și livrare rapidă, sigură, de calitate corespunzătoare şi distribuită la sediul (domiciliul) destinatarului. Vă garantăm că coletul va fi livrat la timp și, cel mai important, în siguranța.

NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR

  • La momentul convenit în ordinul de livrare, cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare; 
  • La primirea produsului cumpărătorul trebuie să verifice produsul de defecte vizibile (zgîrîieturi, pălituri, etc.). După primirea mărfii clientul nu poate avea pretenții la compania "GHS-COM" SRL.
  • Solicitările primite in zilele de odihna sunt procesate luni de la 9:00 la 17:00.
Ghid de mărimi