Metodele de achitare a produselor.

Comanda poate fi plătită:
a) prin card bancar online.

Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare:

  • Visa
  • Mastercard

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți. Site-ul și magazinul nu știu și nu stochează datele de pe cardul dvs. bancar.

b) numerar la livrare

c) plata curierului prin terminal (numai pentru chișinăuieni)

d) plata cu certificat valoric (numai pentru chișinăuieni)

Condiții de livrare a articolelor sportive PUMA.

Magazinul online de îmbrăcăminte cu livrare gratuită (municipiul Chișinău) oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, încălțăminte și accesorii pentru sport și uzură de zi cu zi. Tricouri, jachete, cămăși, treninguri și adidași pot fi cumpărate cu livrare în orice oraș din Moldova. 

Timp de livrare.

Timpul de livrare prin Chișinău este de până la de 2 zile lucrătoare.

La momentul transmiterii produsului, cumpărătorul primeşte de la curier următoarele documente:

  • bonul fiscal; 
  • certificatul de garanţie cu sigiliu de vânzător.

 

Obțineți comenzi rapid cu livrare express PUMA!

Livrarea express se efectuează numai în Chișinău în termen de 3 ore în zilele lucrătoare, după ce comanda este procesată de către managerul magazinului online PUMA! Costul Livrare express costă 199 de lei. Scopul nostru principal este să vă oferim și livrare rapidă, sigură, de calitate corespunzătoare şi distribuită la sediul (domiciliul) destinatarului. Vă garantăm că coletul va fi livrat la timp și, cel mai important, în siguranța.

 

Timpul de livrarea pe teritoriul RM (cu excepția Transnistriei) este de până la 5 zile lucrătoare

La momentul transmiterii produsului, cumpărătorul primeşte de la curier următoarele documente:

  • bonul fiscal; 
  • certificatul de garanţie cu sigiliu de vânzător.

Livrarea în Moldova este efectuată de compania Muvi Express. Costul transportului in alte orașele costă 70 de lei. Suma totală a comenzii, inclusiv livrarea, se poate vedea în coșul dvs. când plasați comanda. Serviciul de măsurare a produselor nu se efectuează. Refuzul comenzii se oferă cu condiția achitării livrării.

 

Livrare online pentru PickPoint

Serviciul este oferit gratuit. Comanda poate fi livrată la orice magazin. Serviciul măsurării hainelor nu este furnizat. Serviciul de refuz este furnizat. Plata prin card bancar pe site. PickPoint este posibil în aceeași zi (Luni - Vineri), atunci când este efectuat până la ora 12:00. Dacă comandă a fost efectuată după ora 12:00, atunci livrarea va fi efectuată a doua zi. Ordinul de primire a comenzii va fi expediat prin SMS după ce comanda a fost livrată la magazinul solicitat de către Dvs.

 

NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR

  • La momentul convenit în ordinul de livrare, cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare; 
  • La primirea produsului cumpărătorul trebuie să verifice produsul de defecte vizibile (zgîrîieturi, pălituri, etc.). După primirea mărfii clientul nu poate avea pretenții la compania "GHS-COM" SRL.
  • Solicitările primite in zilele de odihna sunt procesate luni de la 9:00 la 18:00.
Ghid de mărimi