Sistem de discount:

Reducerea este oferită doar deținatorului cardului de discont și este posibilă doar la prezentarea cardului. Sustragerea bonusurilor pentru achitarea produsului este posibilă doar la prezentarea cardului de discont și numai în prezența deținătorului cardului. Schimbul de carduri se efectuează doar la prezentarea cardului discont vechi.

Reteaua de magazine PUMA din Moldova va oferă un sistem de reduceri, care include 5 tipuri cardurilor de reduceri:

1. Card acumulativ

2. Card de reducere (card clasic - 10%)

3. Card de reducere (card clasic - 15%)

4. Card de reducere (card clasic - 20%)

5. Gold card - 30%

Pentru obţinerea cardului acumulativ cumpărătorul trebuie să se înregistreze în baza de date a companiei prin completarea anchetei. După completarea anchetei clientului i se emite cardul acumulativ, pe care este indicat numărul individual şi codul de bare.

Conform cardului dat, în baza de date a companiei este deschis pe numele clientului un cont acumulativ, pe care sunt reflectate toate sumele achiziției de către client în reţeaua de magazine PUMA.

Incepind de la data curentă, creșterea reducerii are loc în baza de suma acumulata in ultimii 2 ani (24 de luni consecutive).

La achizitionarea mai multor produse, clientul primește un card de reduceri cu un % de reducere mai mare.

Volumul procentelor de reduceri, în baza sumelor acumulate de achiziții, este prezentat în tabel:

Bonusurile acumulate Tipul de card Procentul de reducere la COLECŢIA NOUĂ* Procentul de reducere la COLECŢIA PRECEDENTĂ**
3 000 Card acumulativ 5 % 5 %
10 000 Classic card 10 % 10 %
25 000 Classic card 15 % 10 %
45 000 Classic card 20 % 10 %
75 000 Gold card 30 % 15 %

*Nouă colecție – marfa la care încă nu sunt stabilite reduceri în magazin

**Colecții precedente - marfa la care deja sunt stabilite reduceri în magazin.

 

Condiţii suplimentare:

a)   Cardul de reduceri este proprietatea retelei de magazine „ PUMA“. In cazul pierderii cardului, restabilirea lui va fi recuperata din contul clientului (costul – 50 de lei).

b) Reducerea este oferită doar deținatorului cardului de discont și este posibilă doar la prezentarea cardului.

c) Sustragerea bonusurilor pentru achitarea produsului este posibilă doar la prezentarea cardului de discont și numai în prezența deținătorului cardului.

d) Schimbul cardului se efectueaza numai la prezentarea vechiului card de reduceri.

Sistem de bonusuri:

- Împreună cu sistemul de reduceri, reţeaua de magazine Puma folosește un program de loialitate. La folosirea unui card de reduceri,pentru fiecare achiziție efectuată, clientul se acorda bonusuri.

- Bonusurile sunt acordate în conformitate cu suma achitata pentru produs, ținând cont de toate reducerile oferite de cardul de reduceri.

Exemplu: La achizitionoare produsului în valoare de 1000 lei, posesorul cardului de reduceri (card clasic PUMA -20%) 800 bonusuri sunt creditate în contul, inclusiv toate reducerile.

- Bonusurile acumulate sunt utilizate numai pentru obținerea reducerilor suplimentare.

- Clientul poate achita cumparaturi făcute, folosind bonusuri accumulate, în valoare de nu mai mult de 95% din valoarea achiziției.

- Sustragerea bonusurilor pentru plata achizițiilor este posibilă numai la prezentarea unui card de discount și numai de către proprietarul cardului.

- Compania nu poartă răspundere în cazul în care clientul transmite cardul de discount unei terţe persoane şi aceasta din urmă achită cu bonusurile calculate.

- La returnarea produsului, suma bonusurilor acumulate se reduce cu valoarea bonusurilor acumulate pentru produsul returnat.

ATENŢIE!

Bonusurile se acumulează în termen de 2 (doi) ani. În fiecare an, la 1 decembrie, bonusurile acumulate în anul anterior anului precedent se anulează. Exemplu: Înainte de 1 decembrie 2021 vor fi anulate la zero bonusuri acumulate în anul 2020.

Administraţia îşi rezervă dreptul de a modifica acordurile actuale fără înştiinţarea în prealabil a clientului.

Ghid de mărimi