Reducerile în baza cardului de fidelizare se vor aplica doar în cazul prezentării acestuia.

Magazinele PUMA din Moldova oferă un sistem de reduceri, care prevede 5 etape:

Prima etapă – obţinerea cardului acumulativ

Etapa a doua – obţinerea cardului de discont -10% (classic card)

Etapa a treia – obţinerea cardului de discont -15% (classic card)

Etapa a patra – obţinerea cardului de discont -20% (classic card)

Etapa a cincea – obţinerea cardului de aur -30% (GOLD card)

Regulile de primire şi folosire a cardurilor

Prima etapă. Pentru obţinerea cardului acumulativ cumpărătorul trebuie să se înregistreze în baza de date a companiei prin completarea anchetei. După completarea anchetei clientului i se emite cardul acumulativ, pe care este indicat numărul individual şi codul de bare al clientului. Conform cardului dat, în baza de date a companiei este deschis pe numele clientului un cont acumulativ, pe care sunt reflectate toate sumele bonusurilor acumulate de către client la procurarea de mărfuri în reţeaua de magazine PUMA a companiei “GHS-COM” SRL. Bonusurile se calculează în conformitate cu preţul existent cu amănuntul al mărfurilor în magazin, fără luarea în consideraţie a reducerii oferite în baza cardului de discont. 1 bonus = 1 leu.

ATENŢIE! Bonusurile se acumulează în termen de 2 (doi) ani. În fiecare an, la 1 decembrie, bonusurile acumulate în anul anterior anului precedent se anulează. Exemplu: Înainte de 1 decembrie 2020 vor fi anulate la zero bonusuri acumulate în anul 2019.

Fiecare client este în drept, să achite produsul ales cu bonusurile acumulate. Bonusurile devin active (bonusurile cu care poţi achita marfa) după 15 zile de la data cumpărăturii. În acest caz, bonusurile acumulate din cumpărăturile precedente sunt transformate în lei, micşorînd suma cumpărăturii corespunzătoare şi la rîndul său sunt sustrase din contul clientului. Clientul, din bonusurile acumulate poate să achite doar marfa. Clientului nu se eliberează bani pentru bonusurile acumulate. Compania "GHS-COM" SRL are dreptul de a modifica algoritmul de calcul al bonusurilor în lei.

Clienţiicare au acumulat 3 000 de bonusuri primesc o reducere de 5 % atît la COLECŢIA NOUĂ cît şi la cea PRECEDENTĂ.

Etapa a doua. Clienţii care au acumulat 10000 de bonusuri primesc cardul de discont (classic card) cu o reducere de 10% permanentă la tot asortimentul de mărfuri PUMA, iar din contul clientului se vor sustrage 10000 de bonusuri. Exemplu: Clientul a acumulat 10500 de bonusuri. El va primi un card de reducere 10% (classic card), şi pe contul clientului rămîne 10500 - 10000 = 500 bonusuri. Cardul de discont 10 % (classic card) nu este limitat în timp. Cardul de discont 10% (classic card) este de asemenea acumulativ. Reducerise oferă în mărime de 10% pentru COLECŢIA NOUĂ (marfa la care încă nu sunt stabilite reduceri în magazin), şi 10% pentru COLECŢIA PRECEDENTĂ (marfa la care deja sunt stabilite reduceri în magazin).

Etapa a treia. Clienţii care au acumulat 15000 bonusuri primesc Cardul de discont 15% (classic card) cu o reducere permanentă la tot asortimentul de mărfuri PUMA, iar din contul clientului se vor sustrage 15000 de bonusuri. Exemplu: Clientul a acumulat 15500 de bonusuri. El va primi un card de reducere 15% (classic card), şi pe contul clientului rămîne 15500 - 15000 = 500 bonusuri. Cardul de discont 15% (classic card) nu este limitat în timp. Cardul de discont 15% (classic card) este de asemenea acumulativ. Reduceri se oferă în mărime de 15% pentru COLECŢIA NOUĂ (marfa la care încă nu sunt stabilite reduceri în magazin) şi 10% pentru COLECŢIA PRECEDENTĂ (marfa la care deja sunt stabilite reduceri în magazin).

Etapa a patra. Clienţii care au acumulat 20000 bonusuri primesc Cardul de discont 20% (classic card) cu o reducere permanentă la tot asortimentul de mărfuri PUMA, iar din contul clientului se vor sustrage 20000 de bonusuri. Exemplu: Clientul a acumulat 20500 de bonusuri. El va primi un card de reducere 20% (classic card), şi pe contul clientului rămîne 20500 - 20000 = 500 bonusuri. Cardul de discont 20% (classic card) nu este limitat în timp. Cardul de discont 20% (classic card) este de asemenea acumulativ. Reduceri se oferă în mărime de 20% pentru COLECŢIA NOUĂ (marfa la care încă nu sunt stabilite reduceri în magazin) şi 10% pentru COLECŢIA PRECEDENTĂ (marfa la care deja sunt stabilite reduceri în magazin).

Etapa a cincea. Clienţii care au acumulat 30000 bonusuri primesc cardul de aur 30% (GOLD card). Cardul de discont 30% (GOLD card) este personal cu o reducere permanentă la tot asortimentul de mărfuri PUMA. Pe el sunt indicate Prenumele ş iNumele titularului cardului. Iar din contul clientului se vor sustrage 30000 de bonusuri. Exemplu: Clientul a acumulat 30500 de bonusuri. El va primi un card de reducere 30% (classic card), şi pe contul clientului rămîne 30500 - 30000 = 500 bonusuri. Cardul de discont 30% (GOLD card) nu este limitat în timp şi este de asemenea acumulativ. Reduceri se oferă în mărime de 30% pentru COLECŢIA NOUĂ (marfa la care încă nu sunt stabilite reduceri în magazin) şi 15% pentru COLECŢIA PRECEDENTĂ (marfa la care deja sunt stabilite reduceri în magazin).

Bonusurile acumulate Tipul de card Procentul de reducere la COLECŢIA NOUĂ Procentul de reducere la COLECŢIA VECHE
3 000 Card acumulativ 5 % 5 %
10000 Classic card 10 % 10 %
25000 Classic card 15 % 10 %
45000 Classic card 20 % 10 %
75000 Gold card 30 % 15 %

 

 

Acest site oferă o oportunitate pentru toți clienții PUMA din Moldova de a-și verifica contul de economii on-line. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la meniul "Bonusuri de verificare" și introduceți numărul cardului într-un câmp special, după care pe ecran va apărea un formular cu date detaliate despre cont (numărul cardului, procentul actual al reducerilor și data de expirare a bonusurilor).

Condiţii suplimentare

Cardurile sunt proprietatea reţelei de magazine “PUMA” şi în caz de pierdere vor fi recuperate din contul clientului. La restituirea mărfii, din suma totală a bonusurilor acumulate va fi scăzută suma bonusurilor calculate pentru marfa restituită. Compania nu poartă răspundere în cazul în care clientul transmite cardul de discount unei terţe persoane şi aceasta din urmă achită cu bonusurile calculate. Administraţia îşi rezervă dreptul de a modifica regulile existente fără înştiinţarea în prealabil a clientului.

Ghid de mărimi