DryCELL

Tehnologia DryCELL - componenta de baza a oricarei haine puma, care este conceputa pentru activitațile sportive sau pentru plimbările de lungă durată. Materialul elimina excesul de umiditate din corp și se va menține uscat pe tot parcursul antrenamentului sau a plimbării.

EVA

EVA este o talpă intermediară ușoară și amortizată, care cântărește în medie 300g. Talpa este realizată din acetat de etilen vinil. Este un material mai ușor și mai flexibil decât cauciucul spumos simplu.

duraBase

duraBase - este utilizată la rucsacuri și genți. Datorită tehnologiei duraBase, care este utilizată pe partea de jos a produsului, protejează împotriva deteriorărilor mecanice și menține conținutul uscat, prelungind astfel durata de viață și protejând conținutul.

IGNITE

IGNITE - este o talpă intermediară din poliuretan. Tehnologia a apărut în anul 2015. Principalul avantaj este rentabilitatea maximă a energiei (67% retur de energie și spumă EVA - 50%), flexibilitate și amortizare excelentă, oferă confortul în timpul alergării. Poate fi folosit ca material unic sau ca unul dintre elementele de amortizare în opțiuni sofisticate cu mai multe componente, în combinație cu EVA și alte materiale.

SoaftFoam+

SoftFoam + - Spumă moale în interiorul adidașilor (efectul de memorie) care se conformează formei piciorului, oferind astfel confort individual. Branțul este potrivit atât pentru sport, cât și pentru plimbării de lunga durata. Această tehnologie este utilizată pentru adidași confortabili PUMA, precum și adidași de alergare.

Better Cotton Initiative (BCI)

Better Cotton Initiative (BCI) - cea mai mare organizație nonprofit din lume acivitatea căreia vizează crearea unui viitor mai durabil pentru producția de bumbac. Pentru a îndeplini această misiune, fermierii autorizați BCI primesc instruire specială în metodele de producție mai ecologice, mai sociale și mai durabile din punct de vedere economic. Aceasta înseamnă o utilizare mai eficientă a apei, reducerea utilizării substanțelor chimice și mai puține daune cauzate de pesticide precum și îmbunătățirea condițiilor de viață și îmbunătățirea situației economice a producătorilor de bumbac.

NITRO FOAM

NITRO FOAM - talpă intermediară ușoară din spumă premium, asigură receptivitate excelentă și o amortizare superioară. Tehnologia este utilizată în adidașii pentru alergare la orice distanță. NITRO FOAM este cu 50% mai ușor decât spuma EVA.

WaterRepellent

Țesătura tratată cu substanțe speciale pentru a proteja împotriva umezelii. Acoperire hidrofugă, împiedică pătrunderea umezelii în produs. Pe suprafața materialului, apa se adună în picături și se rostogolește de pe suprafața țesăturii. Tehnologia WaterRepellent este utilizată în treninguri, jachete și alte îmbrăcămintă exterioară Puma.

WarmCELL

O căptușeală specială care reține și distribuie uniform căldura. Tehnologia WarmCELL este utilizată în producerea scurtelor, jachetelor și alte îmbrăcăminte exterioară Puma. În timpul iernii, este foarte important să nu uităm de alte accesorii de încălzire: căciule, eșarfe, mănuși.

WindCELL

Un material special care protejează corpul de vânt și minimizează pierderile de căldură în timpul antrenamentelor din sezonul rece. Tehnologia WindCELL este utilizată în producerea scurtelor, jachetelor și alte îmbrăcăminte exterioară Puma. Această tehnologie se aplică și colecției BMW Motorsport.

Ghid de mărimi