DryCELL

Tehnologia DryCELL - componenta de baza a oricarei haine puma, care este conceputa pentru activitațile sportive sau pentru plimbările de lungă durată. Materialul elimina excesul de umiditate din corp și se va menține uscat pe tot parcursul antrenamentului sau a plimbării.

EVA

EVA este o talpă intermediară ușoară și amortizată, care cântărește în medie 300g. Talpa este realizată din acetat de etilen vinil. Este un material mai ușor și mai flexibil decât cauciucul spumos simplu.

duraBase

duraBase - este utilizată la rucsacuri și genți. Datorită tehnologiei duraBase, care este utilizată pe partea de jos a produsului, protejează împotriva deteriorărilor mecanice și menține conținutul uscat, prelungind astfel durata de viață și protejând conținutul.

IGNITE

IGNITE - este o talpă intermediară din poliuretan. Tehnologia a apărut în anul 2015. Principalul avantaj este rentabilitatea maximă a energiei (67% retur de energie și spumă EVA - 50%), flexibilitate și amortizare excelentă, oferă confortul în timpul alergării. Poate fi folosit ca material unic sau ca unul dintre elementele de amortizare în opțiuni sofisticate cu mai multe componente, în combinație cu EVA și alte materiale.

SoaftFoam+

SoftFoam + - Spumă moale în interiorul adidașilor (efectul de memorie) care se conformează formei piciorului, oferind astfel confort individual. Branțul este potrivit atât pentru sport, cât și pentru plimbării de lunga durata. Această tehnologie este utilizată pentru adidași confortabili PUMA, precum și adidași de alergare.

Better Cotton Initiative (BCI)

Better Cotton Initiative (BCI) - cea mai mare organizație nonprofit din lume acivitatea căreia vizează crearea unui viitor mai durabil pentru producția de bumbac. Pentru a îndeplini această misiune, fermierii autorizați BCI primesc instruire specială în metodele de producție mai ecologice, mai sociale și mai durabile din punct de vedere economic. Aceasta înseamnă o utilizare mai eficientă a apei, reducerea utilizării substanțelor chimice și mai puține daune cauzate de pesticide precum și îmbunătățirea condițiilor de viață și îmbunătățirea situației economice a producătorilor de bumbac.

WaterRepellent

Țesătura tratată cu substanțe speciale pentru a proteja împotriva umezelii. Acoperire hidrofugă, împiedică pătrunderea umezelii în produs. Pe suprafața materialului, apa se adună în picături și se rostogolește de pe suprafața țesăturii. Tehnologia WaterRepellent este utilizată în treninguri, jachete și alte îmbrăcămintă exterioară Puma.

WarmCELL

O căptușeală specială care reține și distribuie uniform căldura. Tehnologia WarmCELL este utilizată în producerea scurtelor, jachetelor și alte îmbrăcăminte exterioară Puma. În timpul iernii, este foarte important să nu uităm de alte accesorii de încălzire: căciule, eșarfe, mănuși.

WindCELL

Un material special care protejează corpul de vânt și minimizează pierderile de căldură în timpul antrenamentelor din sezonul rece. Tehnologia WindCELL este utilizată în producerea scurtelor, jachetelor și alte îmbrăcăminte exterioară Puma. Această tehnologie se aplică și colecției BMW Motorsport.

TRINOMIC

Despre tehnologia Puma TRINOMIC s-a anunțat în 1990. Hexagoane transparente din cauciuc umplute cu aer în talpă. TRINOMIC oferă amortizare excelentă și stabilitate la presiuni mari pe talpă și picior. Această tehnologie este utilizată în modelele predestinate pentru a fi purtate zi cu zi.

NITRO FOAM

Talpă intermediară ușoară din spumă și este destinat amortizării ridicate și recuperării energiei, menținând în același timp o greutate redusă. Această tehnologie este utilizată în adidașii de alergare. NITRO FOAM este cu 50% mai ușoară decât spuma EVA și cu 35% mai ușoară decât Pro Foam Lite.

PUMAGRIP

Inserție de cauciuc durabilă pe talpă, oferind aderență pe orice suprafață și chiar în zilele ploioase. Capabil să reziste la mulți kilometri. Combinația perfectă de duritate pentru durabilitate și moliciune pentru prindere.

XETIC

Talpă din spumă specială XETIC a fost elaborată de PUMA împreună cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts. Construcția tălpii XETIC a fost creată și testată folosind calcule computerizate speciale pentru alergare. Amortizarea maximă se realizează cu structura unică a tălpii combinată cu cele mai bune proprietăți ale materialului spumant. Confortul și netezimea sunt garantate.

PowerCool

Tehnologie PowerCool - este un material special care se află în zonele necesare ale corpului. Această tehnologie ajută la menținerea temperaturii optime a corpului și a uscării acestuia în timpul antrenamentului. PowerCool este utilizat în îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Pwrframe

Inserție din plastic în antepicior pentru a sprijini piciorul în timpul mișcărilor ascuțite. Tehnologia Pwrframe este folosită la adidașii de antrenament.

ProFoam

Talpa intermediară ușoară din EVA cu rebound mare de la PUMA oferă amortizare și confort în timpul purtării.

rainCELL

Materiale speciale care oferă protecție împotriva ploii menținând în același timp respirabilitatea și menținând temperatura optimă a corpului în timpul antrenamentului sau plimbării.

Thermo R+

O imprimare specială în materialul care reține și eliberează căldură pentru a menține temperatura optimă a corpului.

PURETEX

Această tehnologie este similară cu tehnologia Goretex. Membrana respirabilă, impermeabilă, care protejeaza impotriva vântului și ploii. Încălțăminte care au această tehnologie sunt etichetați Puretex.

evoKNIT

Materialul special din poliester fără sudură, care se poate adapta la orice formă, oferind confort și nu restricționează mișcarea în timpul antrenamentului. Materialul superior al adidașilor, care este realizat cu tehnologia evoKNIT, se ține perfect pe picior și permite pielii să respire. Aceste adidași pot rezista chiar și la cele mai intense antrenamente. Tehnologia evoKNIT este utilizată în îmbrăcăminte și încălțăminte.

Better Foam

Materialul spumant ecologic și ușor din trestie de zahăr și nu lasă o amprentă de carbon.

Ghid de mărimi