account-addressaccount-ordersaccount-passwordaccount-paymentaccount-preferencesaccount-profileform-errorform-validGroupvideo-pausevideo-play

Metodele de achitare a produselor.

Comanda poate fi plătită prin card bancar online.

Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare:

Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți. Site-ul și magazinul nu știu și nu stochează datele de pe cardul dvs. bancar.

Condiții de livrare a articolelor sportive PUMA

Magazinul online de îmbrăcăminte cu livrare gratuită de la 1000 lei (municipiul Chișinău) oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, încălțăminte și accesorii pentru sport și uzură de zi cu zi. Tricouri, jachete, cămăși, treninguri și adidași pot fi cumpărate cu livrare în orice oraș din Moldova prin serviciul de curierat. Livrarea în Moldova este efectuată de compania Curier Rapid. Termenul de livrare - 3 zile lucrătoare. Costul transportului depinde de destinație. Suma totală a comenzii, inclusiv livrarea, se poate vedea în coșul dvs. când plasați comanda.

Timp de livrare.

Timpul de livrare depinde de destinație alesă și nu prelungește mai mult de trei zile lucrătoare.
La momentul transmiterii produsului, cumpărătorul primeşte de la vanzator următoarele documente:

NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR